Hoe werkt een dubbele reiniging van je huid?

Je huid wordt gedurende dag erg vervuild door invloeden van buitenaf, denk aan luchtvervuiling, SPF en het gebruik van cosmetica. 

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste mensen maar 20 seconden besteden aan hun reiniging. Deze 20 seconden zijn natuurlijk niet voldoende om alle vervuiling van de huid te kunnen verwijderen. Door te weinig tijd te besteden aan je dagelijkse reinigingsritueel zorgt de huid voor onzuiverheden door verstopte poriën, ontstekingen en huidveroudering. Ook zal de huid andere skincare producten niet goed opnemen. Door tijd te besteden aan je reiniging voorkom je dit!

Hoe kun je je huid dubbel reinigen?

1e reiniging: De eerste reiniging doe je met een reiniger op oliebasis, zoals de Purity Solution. Al het vuil wordt van de huid verwijderd. De Purity Solution zorgt ervoor dat overtollig talg, make-up en zonnecrème resten moeiteloos oplossen van de huid.

2e reiniging: Dit is de diepte reiniging. Deze doe je met een cleanser op waterbasis. Gebruik bijvoorbeeld de Purity Clean, Deze exfoliërende cleanser reinigt niet alleen maar zuivert en werkt ook anti bacterieel. Doordat er geen zepen of SLS gebruikt worden, voelt de huid comfortabel aan.

En waarom gebruik je dan een toner?

Een goede reiniging sluit je af met een toner. Na het reinigen heeft je huid een product nodig dat je huidoppervlak herstelt. In een toner zitten de juiste antioxidanten die hier voor zullen zorgen. Hier zijn Purity Balance of Benefit Balance bij uitstek voor geschikt.

Purity Balance: Deze toner in spray vorm is ideaal om de verstopte huid te zuiveren en exfoliëren. 

Benefit Balance: Deze toner in spray vorm is een krachtige mix van antioxidanten om de huid te beschermen en revitaliseren.

Wil je meer weten over een dubbele reiniging om jouw huid in topconditie te krijgen?

Wil je meer weten of advies op maat? Neem contact op met een van onze COSMEDIX specialisten! Er is er altijd één bij jou in de buurt.