Department of cosmetics

Leverancier van innovatieve, intelligente cosmetica.

een cosmetica leverancier Hart voor de beautybranche

Met hart voor het vak en begrip voor het dagelijkse reilen en zeilen in een instituut voor huidverbetering richt Suzanne Stekelenburg in 2017 Department of Cosmetics op. 12 jaar ervaring en ‘know how’ over de behoefte in de schoonheidsbranche en het belang van het ondernemerschap nu onder één dak.

Eigenaresse Department Of Cosmetics -
Suzanne Falasco

“In mijn tijd als salon manager en sales manager in het buitenland heb ik mogen proeven van een vooruitstrevende markt op het gebied van huidverbetering. Sinds ik in 2015 weer terug verhuisd ben naar Nederland heb ik altijd het diepe verlangen gehad om deze kennis en manier van behandelen met iedereen te kunnen delen. Onze cosmetische lijnen en trainingen zijn daarop gericht. Wij introduceren een nieuwe manier van behandelen in de salon, wat zal leiden tot verbeterde resultaten en meer kennis in het instituut!”

DEPOSITAIR WORDEN

Ben je schoonheidsspecialist of huidtherapeut en wil je graag met Cosmedix gaan werken?
Na een uitvoerig telefonisch intakegesprek komen onze rayonmanagers graag bij je langs voor het eerste kennismakingsgesprek. Hierna kan een eventueel verder kennismakingstraject in gang gezet worden.

Cosmedix wordt alleen geplaatst bij schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten nadat de juiste trainingen daarvoor zijn gevolgd.

Neem contact met ons op met ons hoofdkantoor via (+31)0850188710 en kies voor de optie “sales”.
Wij kijken ernaar uit om je te spreken!