Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over ons merk, één van onze producten of over je bestelling? Kijk of je vraag hier onder wordt beantwoord. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op via info@cosmedixskincare.nl. Als je vraag over een bestelling gaat, vermeld dan altijd je bestelnummer voor een snellere afhandeling.

Hoe snel zie je resultaat na gebruik van producten van Cosmedix?

Dit is afhankelijk van het huidtype en het huidprobleem. Met de COSMEDIX producten kunnen alle indicaties worden aangepakt. Heeft u last van acne, hyperpigmentatie, littekens, droge huid, eczeem, vette huid, onzuivere huid of wilt u graag uw huid verjongen? Zoek contact met de dichtstbijzijnde COSMEDIX salon en maak een afspraak voor een intake gesprek.

Waarom is cosmedix zo effectief?

Actieve stoffen zijn de ingrediënten in een product die werkzaam zijn in de huid en zorgen voor de gewenste resultaten. COSMEDIX heeft met Nobelprijswinnende technologie een wetenschappelijk bewezen methode gevonden om hoge concentraties van deze werkzame stoffen in de producten te gebruiken, zonder dat deze de huid irriteren. 

Waar is Cosmedix te koop?

COSMEDIX producten zijn te koop bij de aangesloten salons en op onze webshop www.cosmedixskincare.nl.

Kan ik advies krijgen over de producten?

Onze specialisten zijn opgeleid en getraind om de beste resultaten te behalen met onze producten. Zij kunnen je adviseren over je skincare routine en afstemmen wat het beste past bij jouw huid en jouw wensen.

COSMEDIX vind je in verschillende salons in de BENELUX. Er is altijd een specialiste bij jou in de buurt.

Waarom heb ik een Cosmedix Specialist nodig?

Om dezelfde reden als dat een dokter en tandarts nodig zijn: regelmatige check-ups zijn nodig voor een betere gezondheid! Je huid is een levend orgaan (je grootste orgaan zelfs!) dat zichzelf dagelijks moet beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals luchtvervuiling, temperatuurschommelingen en UV-stralen. Je huid helpt je te beschermen tegen deze schadelijke invloeden en vormt een natuurlijk schild. Dus waarom zou je veel tijd besteden aan haar en nagels, terwijl die delen van je lichaam niet eens leven? Jouw huid heeft aandacht nodig van een professionele huidexpert om in optimale conditie te komen en te blijven. Bezoek daarom een COSMEDIX salon.

Hoe word ik een Cosmedix Specialist?

Ben je schoonheidsspecialist of huidtherapeut en wil je graag met COSMEDIX gaan werken? Neem contact op met ons hoofdkantoor via (+31)0850188710 en kies voor de optie “sales”

Ik heb een verkeerd product besteld. Kan ik mijn bestelling ruilen?

Je kunt deze ruilen als de verpakking nog gesloten is. Stuur in dat geval een e-mail naar info@cosmedixskincare.nl voor instructies en vermeld daarbij je bestelnummer. De verzending is voor je eigen kosten.

Ik ben niet tevreden over een product.

Wat vervelend dat je niet tevreden bent. We helpen je graag. Stuur in dat geval een e-mail naar info@cosmedixskincare.nl voor instructies en vermeld daarbij je bestelnummer.

Ik heb mijn bestelling niet of beschadigd ontvangen.

Wat vervelend dat je bestelling jou niet of niet in goede orde bereikt heeft. We helpen je graag. Stuur een e-mail naar info@cosmedixskincare.nl waarin je ons laat weten wat het probleem is. Bij een beschadigd product ontvangen wij ook graag foto’s. Vergeet niet je bestelnummer te vermelden.

Mijn kortingscode werkt niet.

Controleer of je de code goed hebt ingevuld, hij is hoofdlettergevoelig. Check ook of je bestelling voldoet aan de voorwaarden van de actie. Codes kunnen slechts 1 maal per bestelling worden gebruikt. Heb je deze punten gecontroleerd en werkt de code nog niet? Stuur ons dan een email via info@cosmedixskincare.nl en vermeld het probleem. Kortingscodes kunnen niet achteraf verrekend worden.

Staat je vraag hier niet tussen?

 Stuur een e-mail naar info@cosmedixskincare.nl met je vraag. Vergeet niet je eventuele bestelnummer te vermelden voor een vlotte afhandeling.