Natuurlijke anti rimpel crème

Vandaag de dag zijn we ons steeds bewuster van wat we eten, drinken en op onze huid smeren. De meeste huidverzorgende en huidverbeterende merken zijn gebaseerd op synthetische, chemische ingrediënten die in een laboratorium ontwikkeld worden. Het kan lekker aanvoelen, smeert goed en wellicht geeft het wat verbetering, maar het staat vaak ver af van de natuur.

De beste natuurlijke anti rimpel crème

Cosmedix is een merk wat de perfecte combinatie is van natuurlijke ingrediënten én huidverbetering. Op deze manier zijn er binnen de collectie diverse opties om met een natuurlijke anti rimpel crème huidveroudering te verminderen.

De basis van Cosmedix zijn schone, natuurlijke ingrediënten die daadwerkelijk een huid verbeteren. Hierdoor is Cosmedix in staat om op een groene, natuurlijke manier onder andere huidveroudering aan te pakken.

De natuurlijke ingrediënten worden door de huid beter verdragen en zijn in staat om tot diep in de huid te werken, zelfs tot in de celkern! Wanneer je op deze natuurlijke manier huidveroudering aan wil pakken, kan je dat op een aantal verschillende manieren doen, aangezien er meerdere ingrediënten zijn die een anti rimpel werking hebben.

Vitamine A

Het belangrijkste ingrediënt waar Cosmedix graag mee werkt, is vitamine A, ook wel bekend als Retinol. Retinol is het enige ingrediënt waarvan wetenschappelijk aangetoond is dat het anti aging werkt. Retinol laat een cel zich jonger gedragen, de cel deelt zich weer sneller. Door de snellere celdeling voorkom je dat rimpels dieper en langer worden en voorkom je nieuwe rimpels. Ook fijne (droogte) lijntjes voorkom je en bestaande zullen ook verminderd worden. Retinol wordt door Cosmedix gewonnen uit donker gekleurd groente en fruit en is dus natuurlijk.

Enkel in nachtcrèmes

Aangezien Retinol licht gevoelig is, gebruiken we retinol enkel in de nachtcrèmes. Vraag je Cosmedix specialist naar het unieke opbouw programma van Cosmedix om veilig en stapsgewijs je huid te verbeteren met retinol.

Ook gebruikt Cosmedix al geruime tijd het steeds populairdere Bakuchiol. Bakuchiol is de vegan versie van retinol en ook volledig natuurlijk. Het voordeel van Bakuchiol is dat het niet de lichtgevoeligheid heeft die Retinol wel heeft, wat Bakuchiol ook geschikt maakt voor een dagcrème of serum. Bakuchiol heeft dezelfde anti rimpel eigenschappen als Retinol en is opbouwen niet nodig.

Andere natuurlijke anti rimpel ingrediënten zijn bijvoorbeeld ingrediënten die de celdeling bevorderen, zoals het lichaamseigen Melkzuur, wat Cosmedix haalt uit suikerriet. Door de stimulatie van de celdeling worden dode huidcellen afgestoten en is de structuur verfijnd. Rimpels verminderen hierdoor sterk. Ook is melkzuur in staat vocht aan te trekken, wat droogtelijntjes verdoezeld.

Een enorme boost

Vitamine C, Ascorbinezuur, is een ingrediënt wat bekend staat als boost voor de productie van collageen en elastine, de twee bouwstenen van de stevigheid en elasticiteit van je huid. Wil je een anti rimpel effect, dan is het absoluut aan te raden om vitamine C te gebruiken in je crème. Uiteraard is het vitamine C wat Cosmedix gebruikt ook op natuurlijke basis, het wordt namelijk gewonnen uit citrusvruchten.

Wanneer je je rimpels aan wil pakken op een natuurlijke manier, zijn daar dus meerdere mogelijkheden. Check altijd goed of de gebruikte ingrediënten naast natuurlijk, ook huidverbeterend zijn. Cosmedix kan je hierin volledig veilig én natuurlijk gebruiken.

Mocht je op zoek zijn naar Cosmedix opti crystal liquid crystal eye serum of ben jij op zoek naar een ander product? Kijk dan eens verder op onze website.

COSMEDIX Specialisten

Voor de meest optimale resultaten raden wij aan regelmatig een COSMEDIX specialist te bezoeken. Onze producten voor thuisgebruik zijn dan ook zijn perfect om te combineren met professionele behandelingen van onze salon-partners. Onze specialisten zijn opgeleid en getraind om de beste resultaten te behalen met onze producten. Zij kunnen je adviseren over je skincare routine en afstemmen wat het beste past bij jouw huid en jouw wensen. COSMEDIX vind je in verschillende salons in de BENELUX. Er is altijd een specialiste bij jou in de buurt.