Huid verbeteren

Niet voor niets wordt ons merk wereldwijd aanbevolen door huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Lees meer over onze baanbrekende en wetenschappelijke methoden je huid te verbeteren met onze producten.  Wij bieden skincare met hoge concentraties actieve stoffen, zonder de huid te irriteren.

Huid verbeteren

Wanneer je bepaalde problemen met je huid ervaart, kan je deze verbeteren. Denk hierbij aan het aanpakken van rimpels en lijnen, je huid verstevigen, je huid egaler en stralender maken, het verbeteren van roodheid, een vermindering van acne of een vette huid, maar denk ook aan een droog en trekkerig gevoel.

Je huid verbeteren op verschillende manieren

Je huid verbeteren kan op verschillende manieren. Start je zoektocht naar een schoonheidsspecialiste die werkt met een huid verbeterend merk. Een voorbeeld hiervan is COSMEDIX. Met een huid verbeterend merk zoals COSMEDIX kan je je huid gaan veranderen en vernieuwen, in plaats van alleen maar “een lekkere crème smeren”. Een goede schoonheidsspecialiste gaat met jou je wensen inventariseren. Samen kunnen jullie je doelen bepalen en een behandelplan opstellen. Ook zal er gekeken worden in welke mate je wensen haalbaar zijn.
In jouw persoonlijke behandelplan wordt gestart met producten die je thuis gebruikt. Het ritueel wat je elke ochtend en avond gebruikt, is van essentieel belang om daadwerkelijk je huid te kunnen verbeteren. Elke dag je huid prikkelen en stimuleren zal veel meer verbetering in gang zetten dat één keer in de zoveel tijd naar een schoonheidsspecialiste voor een verzorgende behandeling.

Voorbereiding

Wanneer je start met COSMEDIX, zal je eerst thuis twee tot vier weken je huid voorbereiden voor de intensievere behandelingen in de salon. Dit doen we vaak met een vorm van vitamine A, ook wel bekend als Retinol, aangepast aan jouw huidtype. De producten voor thuis zijn precies genoeg voor die periode. Door je huid thuis voor te bereiden, versterk je je huid en zal je minder tot geen downtime ervaren na je behandeling in de salon.

Bij veel klassieke huid verbeterende behandelingen wordt gebruik gemaakt van intensieve peelings of microdermabrasie waarbij je huid beschadigd wordt en dus een trauma kan oplopen. Dit uit zich in een rode, gevoelige, droge en geïrriteerde huid. 

Onze manier van werken

Bij COSMEDIX doen we dit anders. Als je je huid écht wilt verbeteren in plaats van irriteren, starten we met de voorbereiding thuis, dus de producten die je de weken voor je eerste behandeling gebruikt, aangepast aan jouw wensen.
Door de opbouw thuis komt je huid al in een betere conditie en bovendien zie je gelijk al het verschil, je huidproblemen worden minder!

Tijdens de eerste behandeling wordt vaak een peeling ingezet van COSMEDIX. Anders dan de klassieke peelings waar je hierboven over gelezen hebt, werkt COSMEDIX met de meest zuivere ingrediënten en gebruiken we in de meeste gevallen Retinol. Retinol (of vitamine A) is het enige ingrediënt waarvan wetenschappelijk vast staat dat het anti aging effecten heeft. Door het gebruik van Retinol gaan je cellen zich jonger gedragen en zal je huid op elk vlak verbeteren.

Een veilige manier van werken

Om zo veilig mogelijk te werken, wordt het Retinol en de peeling aangepast aan jouw huidtype.
Uiteraard bevatten de peelings ook andere ingrediënten zoals melkzuur, salicylzuur, bepaalde vitamines en/of enzymen, alles aangepast aan jouw specifieke huid. 

Afhankelijk van welke peeling er gebruikt wordt, zit er een aantal weken tussen de behandelingen in. Naarmate je langer onder behandeling bent of meer verbetering wilt behalen, kunnen de peelings intensiever worden. De sleutel tot succes in dit geval blijft wat je thuis doet, dus zorg er altijd voor dat je thuis je huid blijft ondersteunen met de juiste producten!

Onmisbare producten die ieder ritueel zullen versterken:

Purity Balance: Een toner in spray vorm die de dode huidcellen van het oppervlak weghaalt, waardoor je huid stralend en zacht aanvoelt. Tevens worden alle ingrediënten uit de toner zelf én al je andere producten beter in de huid opgenomen, waardoor de werking van al je producten versterkt wordt.

Serum 16: Retinol nachtcrème voor een droge, gevoelige huid voor extra comfort, voeding en vernieuwing van binnenuit.

Define: Retinol nachtcrème voor een normaal, gecombineerd tot vette huid. Verfijnt de huidstructuur, vermindert onzuiverheden en gaat huidveroudering tegen.

Protect UV SPF 30: Een zonbescherming met SPF 30 in spray vorm welke over iedere dagcrème heen gebruikt kan worden.

Ook kunnen onze COSMEDIX specialisten je met andere dingen helpen. Denk hierbij aan het verminderen van je fronsrimpel of aan huidverbeterende behandelingen.

COSMEDIX Specialisten

Voor de meest optimale resultaten raden wij aan regelmatig een COSMEDIX specialist te bezoeken. Onze producten voor thuisgebruik zijn dan ook zijn perfect om te combineren met professionele behandelingen van onze salon-partners. Onze specialisten zijn opgeleid en getraind om de beste resultaten te behalen met onze producten. Zij kunnen je adviseren over je skincare routine en afstemmen wat het beste past bij jouw huid en jouw wensen. COSMEDIX vind je in verschillende salons in de BENELUX. Er is altijd een specialiste bij jou in de buurt.