COSMEDIX SYSTEMTOUCH

Ervaar harmonie, intensiteit & zichtbaar resultaat.

Kenmerkend voor de treatment Cosmedix SystemTouch is de rustige, statische en diepgaande com-pressie waarmee het bindweefsel in het gelaat en decolleté op rek wordt gebracht. Daar waar de rek op wordt uitgeoefend wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd.  CosmedixTouch therapeut stimuleert middels deze techniek het lichaam om meer levensenergie naar de huid toe te sturen. Deze toename van energie stimuleert de cellen van het bindweefsel (fibroblasten) om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Zo wordt het onderhuids bindweefsel soepeler, flexibeler, sterker en vitaler en dat is voelbaar en zichtbaar in de huid!

GENOMINEERD VOOR DUTCH BEAUTY AWARD/ BESTE SALON BEHANDELING

Met grote vreugde delen wij het fantastische nieuws dat we zijn genomineerd voor de prestigieuze Dutch Beauty Award in de categorie “Beste salonbehandeling 2023/2024”! Deze eervolle erkenning is toegekend aan onze behandeling, Cosmedix SystemTouch, ontwikkeld in nauwe samenwerking met het Department of Cosmetics.

COSMEDIX SYSTEMTOUCH

Het concept Cosmedix SystemTouch koppelt de wetenschap aan de kracht van de natuur. De manuele bindweefseltechnieken en de meest krachtige werkstoffen uit de natuur in de hoogst haalbare con-centratie’s zijn gebaseerd op de meest actuele onderzoeken en inzichten afkomstig uit de medische wereld. Door op deze manier behandeltechnieken en werkstoffen in één totaalconcept in te zetten wordt de cellulaire communicatie verbetert. Of u nu worstelt met hyperpigmentatie, acne, roodheid, een gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging – het resulteert in zichtbare resultaten zonder harde bijwerkingen.

WIL JE EEN COSMEDIX SYSTEMTOUCH BEHANDELING ONDERGAAN?

Zoek een Cosmedix Specialist bij jou in de buurt. Informeer of zij deze speciale techniek beheersen.

BEN JE EEN COSMEDIX SPECIALIST EN WIL JE DEZE TECHNIEK LEREN?

Neem contact op met jouw accountmanager en vraag naar de trainingsdata.