Cosmedix opti crystal liquid crystal eye serum

Cosmedix maakt gebruik van veel verschillende technologieën, ingrediënten en texturen om altijd een product op zo natuurlijk mogelijke manier de huid te laten verbeteren.

Denk hierbij aan extra comfort, hydratatie of unieke manieren om werkstoffen dieper in de huid te kunnen laten werken. Zo maakt Cosmedix ook gebruik van Nobelprijs winnende technologieën om moleculen te kunnen zuiveren en nog effectiever te laten werken.

Cosmedix opti crystal liquid crystal eye serum

Een ingrediënt of techniek die Cosmedix veel toepast is Liquid Crystal, Vloeibaar Kristal. Dit zit onder andere in het Opti Crystal Eye Serum.

Het unieke van Liquid Crystal zit in de techniek erachter. Liquid Crystal is een vloeibare werkstof in kristalvorm. De werking kan je op twee manieren verdelen:

Allereerst het intense comfort van Liquid Crystal. Vloeibaar Kristal bevat oliën zoals kokosolie om de huid extra te voeden. Opti Crystal zal de huid rond de ogen intens verzorgen en een zeer comfortabel gevoel geven. Droogtelijntjes, rimpels en verslapping rondom de ogen worden opgevuld waardoor de huid straalt en zijdezacht aanvoelt.

Daarnaast geeft Liquid Crystal een prachtige glow. In Opti Crystal Eye Serum zit minimaal 70% vloeibaar kristal, wat je letterlijk ziet. De kristal techniek reflecteert het licht daar waar je de oogcrème aangebracht hebt waardoor je huid intens stralend is en je een heldere blik hebt. Je ziet er uitgeslapen uit, blauwe kringen worden verminderd en de vermoeidheid wordt direct verdoezeld.

Opti Crystal Liquid Crystal Eye Serum mag dag en nacht gebruikt worden

De effecten van Liquid Crystal zijn zeer geliefd. Vandaar dat er meerdere producten zijn in de Cosmedix collectie waarbij je thuis kan genieten van de voordelen van dit Vloeibaar Kristal:

Crystal Cleanse: Een rijke reinigingscrème om je huid te reinigen en tegelijkertijd te hydrateren.

Emulsion: De dagcrème die aansluit op Opti Crystal Eye Serum. Bevat ook Liquid Crystal voor extra comfort en een stralende teint. Perfect voor de normaal tot droge huid.

Lumi Crystal: Een verzorgende lipgloss met 90% vloeibaar kristal voor een verleidelijke glimlach.

– Eye Doctor: De Cosmedix Elite oogcrème oor ’s nachts op basis van Liquid Crystal in combinatie met het beroemde Retinol Complex van Cosmedix.

– X-Age: De Cosmedix Elite nachtcrème op basis van Liquid Crystal voor comfort en het beroemde Retinol Complex van Cosmedix.

Biologische dagcrème optie

In een wereld waarin we steeds bewuster worden van wat we eten, drinken en onze huidverzorging is biologische huidverzorging niet meer weg te denken. Er zijn steeds meer merken die natuurlijk en/of biologische huidverzorging of huidverbetering aanbieden.

Het voordeel van biologische dagcrèmes is dat deze geen synthetische ingrediënten bevatten zoals parfum, schadelijke chemicaliën of andere toxines of conserveringsmiddelen die de huid kunnen beschadigen.

Dierproeven of dierlijke ingrediënten werden vroeger ook vaker gebruikt of werden dieren ingezet om producten op te testen. Gelukkig vandaag de dag zijn dieren absoluut niet meer nodig om op te testen, laat staan om dierlijke ingrediënten te gebruiken.

Keurmerken

Om de kwaliteit van onze dagcrèmes te waarborgen, zijn er wereldwijd een aantal verschillende keurmerken die een hoge standaard hebben waar de crèmes aan moeten voldoen om zo’n keurmerk te mogen gebruiken.

Denk hierbij aan EcoCert, Nature en Cosmos. Alle drie deze keurmerken zijn anders en hebben andere voorwaarden. De een staat meer voor natuurlijk als standaard, waar een andere weer biologisch als belangrijkste aspect heeft.

Ook heb je het gelukkig steeds bekendere logo voor dierproefvrij, of Cruelty Free producten. Dit keurmerk herken je aan het konijntje en “Cruelty Free” eronder.

Een goed voorbeeld van een merk wat groen, natuurlijk én cruelty free is, is Cosmedix. Dit Amerikaanse merk test niet op dieren en is nagenoeg helemaal natuurlijk. Door de natuurlijke ingrediënten zullen alle producten en de dagcrèmes de huid zelf aan het werk zetten, biologischer dan dat krijg je het niet!

Als je de ingrediëntenlijsten leest, is het alsof je de ingrediënten ziet voor een lekker recept. Zo ben je altijd verzekerd van een schone dagcrème zonder schadelijke ingrediënten!

COSMEDIX Specialisten

Voor de meest optimale resultaten raden wij aan regelmatig een COSMEDIX specialist te bezoeken. Onze producten voor thuisgebruik zijn dan ook zijn perfect om te combineren met professionele behandelingen van onze salon-partners. Onze specialisten zijn opgeleid en getraind om de beste resultaten te behalen met onze producten. Zij kunnen je adviseren over je skincare routine en afstemmen wat het beste past bij jouw huid en jouw wensen. COSMEDIX vind je in verschillende salons in de BENELUX. Er is altijd een specialiste bij jou in de buurt.