Trainingen

Geavanceerde Trainingen voor de volgende generatie Schoonheidsspecialisten en Huid Experts.

 

We hebben een innovatieve aanpak voor geavanceerde huidbehandelingen. Wij trainen Schoonheidsspecialisten en huid experts om de beste resultaten te behalen zonder overmatige trauma of irritatie op onze huid  te veroorzaken. De Huid is tenslotte het meest gevoelige en grootste orgaan wat we bezitten.

Binnenkort starten wij de volgende trainingen:

 

 

Niveau 1

* COSMEDIX® Theorie Training

* COSMEDIX® Praktijk Training

Na het volgen van niveau 1 bent u volledig instaat om met COSMEDIX® te werken in uw instituut.

 

Niveau 2

* Geavanceerde Peeling Training

Niet alle chemische peelingen zijn hetzelfde en sommige kunnen schadelijk zijn voor de huid. Het is daarom van essentieel belang dat elke professioneel die geavanceerde peelingen aanbiedt als onderdeel van het behandelplan in het instituut daarvoor een speciale training hebben gevolgd. Department of Cosmetics biedt geavanceerde trainingen die zorgvuldig de voor- en nadelen van alle chemische peelingen bekijken. Ook trainen wij in praktijk hoe u de peelingen moet inzetten en worden ph waardes en sleutel ingrediënten uitgebreid behandeld.

 

Niveau 3

* Training COSMEDIX® ELITE

COSMEDIX® Elite is speciaal ontworpen om intensieve behandelingen te verbeteren voor maximale resultaten zonder te veel downtime. ELITE bevat een speciaal peeling programma met daarbij passende ´prep´ en ´recovery´ producten om resultaten te verbeteren en het helingproces te versnellen.